Menüajánlat évzáró rendezvényekre (2016)

a.) Nyírfa klasszikus
ünnepi ételsor (2016)

  • Előételek
    • Spárgával-zöldborsóval töltött csirkemellfilé rolád baconben sütve
    • Csirkemáj pástétom
    • Alma-kukorica-sajt majonézes saláta
    • Kínai kel saláta gyümölcsleves dresszinggel
  • Levesek
    • Tárkonyos borjúragu leves
    • Újházi tyúkhúsleves
    • Halászlé
      • pontypatkóval
      • harcsafilével
    • Sütőtök krémleves
  • Főételek
    • Marhapörkölt
    • Grillezett csirkemellfilé bakonyi mártással
    • Sertéscsülök pékné módra
    • Töltött káposzta
    • Gyömbéres sült kacsacomb
  • Köretek
    • Galuska
    • Párolt vöröskáposzta
    • Petrezselymes burgonya
    • Vegyes savanyúságtál
  • Desszertek
    • Diós és mákos kalács
    • Kijevi krémes
    • Duplacsokis krémes

b.) Nyírfa prémium
ünnepi ételsor (2016)

  • Előételek
    • Csirkemájas-gombás raguval töltött csirkemellfilé rolád baconben sütve
    • Fetasajtos sajtkrémmel töltött gombafejek
    • Alma-kukorica-sajt majonézes saláta
    • Kínai kel saláta gyümölcsleves dresszinggel
  • Levesek
    • Tárkonyos borjúragu leves
    • Újházi tyúkhúsleves
    • Halászlé
      • pontypatkóval
      • harcsafilével
    • Sütőtök krémleves
  • Főételek
    • Burgundi marharagu
    • Óvári sertésborda
    • Dubarry pulykamell
    • Töltött káposzta
    • Zöldborsos-fokhagymás sült kacsacomb
  • Köretek
    • Galuska
    • Párolt vöröskáposzta
    • Petrezselymes burgonya
    • Pirított hagymás barnarizs
  • Desszertek
    • Diós és mákos kalács
    • Pohárkrém variációk:
      • Gyümölcsös-fehércsokis rizspuding
      • Karamellás-almás mascarponekrém
      • Habos túrókrém egzotikus gyümölcsökkel

c.) Nyírfa kavalkád
ünnepi ételsor (2016)

  • Előételek
    • Marhahúsos-uborkás fasírtrolád baconben sütve
    • Fetasajtos sajtkrémmel töltött kápia paprika
    • Gersli rizottóval töltött cukkini
    • Orosz jércemell saláta
  • Levesek
    • Legényfogó leves
    • Francia húsosfazék
    • Tavaszi zöldségleves hajdinagombóccal
    • Kukorica krémleves chilis pirított kukoricával
  • Főételek
    • Csirkemellfilé mandulás bundában
    • Tökmagolajban pácolt csirkemellfilé párizsi bundában
    • Ördögpecsenye
    • Háromszemes fokhagymás sült tarja
    • Mexikói-babos zöldségfasírt
    • Pirított kacsamájjal töltött mézes sült kacsacomb
  • Köretek
    • Burgonyás tallérok
    • Pirított hagymás-pirított gombás barnarizs
    • Tepsis sült burgonya
    • Fehérboros párolt vöröskáposzta
    • Tavaszi saláta szemesmustáros dresszinggel
  • Desszertek
    • Gyümölcsös-mascarponés csokis falatok
    • Málna mousse krémes minitorták
    • Levendulás-csokoládés minitorták

A megrendelt rendezvényre csapatunk teljes szervizzel, személyzettel áll rendelkezésükre. Egyedi igényeivel, kívánságaival keressen minket!

Szolgáltatásaink

chili-peppers

Nyírfa Partyszerviz
Szoboszlai Csaba és Barbócz Ildikó
Nemesvámos, Paál D. u. 24.
nyirfa.partyszerzviz@gmail.com
+36 30 536-1538
+36 30 238- 2373
+36 88 265-339